Organisatieadvies voor KMO’s

alnus geeft organisatieadvies aan KMO-ondernemers om hun onderneming op een duurzame manier uit te bouwen. We werken met de vijf groeiboosters©. Dit zijn organisatorische hefbomen waarmee je groeibarrières overstijgt en je medewerkers motiveert.

alnus groeiboosterschema
Niets kan starten zonder visie en enthousiasme. Niets kan blijven duren zonder systemen en processen. De vijf groeiboosters© van alnus halen het beste uit jouw organisatie en zorgen voor duurzame resultaten.
Resultaatgerichte strategie en een vlot functionerend managementteam zijn enkele belangrijke factoren voor het succes van een organisatie. alnus ondersteunt hen hiervoor in strategische- en leiderschapsworkshops.
Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Het kan zinvol zijn om van gedachten te wisselen met een externe coach die als een klankbord voor jou fungeert. alnus inspireert en triggert om nieuwe uitdagingen ontdekken en kansen te benutten.

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Heb je het gevoel dat er zaken in je bedrijf gebeuren waarvan je geen weet hebt? Is je onderneming zodanig gegroeid en/of veranderd dat ze niet meer beheersbaar is? Wil je je organisatie graag verder professionaliseren en standaardiseren?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Nieuwsbrief

Gratis bedrijfsadvies in jouw mailbox.

* verplicht veld
Robaco

Robaco

In tegenstelling tot vele andere hooggekwalificeerde professionals in consultancy die hun visie geven vanuit theorieën en je met modellen om de oren slaan, spreekt Els bruikbare ondernemerstaal.
Bruno Vermote
Hellyn kartonnage

Hellyn Kartonnage

In het kader van een verdere duurzame groei van ons familiebedrijf fusioneerden we begin vorig ja

Mieke Hellyn
Mervielde

Transport Mervielde

Als derde generatie hebben we met ons familiebedrijf een zeer sterke groei neergezet: het aantal

Patrick Mervielde
Elisabeth Chocolatier

Elisabeth Chocolatier

Tijdens de coronaperiode viel onze belangrijkste doelgroep, toeristen, grotendeels weg.

Mireille Misseghers
Referentie alnus - Outdoor Wood Concepts

Outdoor Wood Concepts

Voor ons is dit een uiterst waardevolle samenwerking. Els is een sterke gesprekspartner en bovendien het positieve klankbord dat je als ondernemer mist.
Stephan Rogge

Tools

Leer uit ervaringen

Ikigai is een Japans concept dat staat voor 'de reden waarom jij 's ochtends je bed uitkomt'.

De waarderende aanpak is een methode die gericht gebruikt maakt van positieve ervaringen en voorb

De ‘empathy map’ helpt om inzichten te verwerven in de belevingswereld van je medewerkers.

Meet het potentieel succes van een project

Haal het beste uit jouw organisatie

Blog

31 oktober 2023
Als ondernemer sta je voor vele uitdagingen en onzekerheden. Hoe houd je je staande te midden van deze veranderingen? Het antwoord ligt verscholen in je waarden. In ons drukke leven zijn we vaak gericht op onze belangen – wat we willen hebben. Maar we mogen ook niet vergeten om stil te staan bij onze diepste waarden en idealen – wie we willen zijn. Dit onderscheid tussen ‘klein’ en ‘groot’ denken is cruciaal voor het behalen van succes.