Organisatieadvies voor KMO’s

alnus geeft organisatieadvies aan KMO-ondernemers om hun onderneming op een duurzame manier uit te bouwen. We werken met de vijf groeiboosters©. Dit zijn organisatorische hefbomen waarmee je groeibarrières overstijgt en je medewerkers motiveert.

alnus groeiboosterschema
Niets kan starten zonder visie en enthousiasme. Niets kan blijven duren zonder systemen en processen. De vijf groeiboosters© van alnus halen het beste uit jouw organisatie en zorgen voor duurzame resultaten.
Resultaatgerichte strategie en een vlot functionerend managementteam zijn enkele belangrijke factoren voor het succes van een organisatie. alnus ondersteunt hen hiervoor in strategische- en leiderschapsworkshops.
Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Het kan zinvol zijn om van gedachten te wisselen met een externe coach die als een klankbord voor jou fungeert. alnus inspireert en triggert om nieuwe uitdagingen ontdekken en kansen te benutten.

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Heb je het gevoel dat er zaken in je bedrijf gebeuren waarvan je geen weet hebt? Is je onderneming zodanig gegroeid en/of veranderd dat ze niet meer beheersbaar is? Wil je je organisatie graag verder professionaliseren en standaardiseren?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Nieuwsbrief

Gratis bedrijfsadvies in jouw mailbox.

* verplicht veld
Copahome

Copahome

Er is een inhaalbeweging in gang gezet en Els zorgt ervoor dat we dit proces volhouden.
Patrick Vervisch
Referentie alnus - Handaeme Machinery

Handsaeme Machinery

Els formuleerde het voorstel om een kernteam op te starten. Het kernteam komt 6-wekelijks samen met Els om de lopende en openstaande zaken te bespreken
Olivier Handsaeme
Lebon IT Services

Lebon IT Services

In een familiebedrijf ben je druk bezig met het bezoeken van klanten en het oplossen van problemen. Dankzij Els staan we nu ook stil bij de organisatie zelf.
Lowie Schaubroeck
MicroBioTests

MicroBioTests

MicroBioTests is een klein bedrijf, gestart als spin-off van Universiteit Gent.

Wouter Lanneau & Kris Perdaen
Pittman Seafoods

Pittman Seafoods

Als je intern zaken wil doen bewegen in je onderneming, is het goed om een extern persoon in te schakelen.
Joke Vandepitte

Tools

Stel vast welke krachten een verandering stimuleren of belemmeren
Breng polyvalentie in kaart
Leer uit ervaringen
Denk na over de arbeidsinhoud van jobs
Geef je proces weer op 1 A4
Maak een inspirerend toekomstverhaal

Blog

28 augustus 2018
Ondernemingen met gezonde groeiambities streven in de eerste plaats naar ‘meer’: Hoe kunnen we meer klanten werven? Wat kunnen we meer aanbieden? Zijn er meer zaken die we kunnen doen? Binnen een organisatie die overbelast is, hebben de medewerkers geen tijd voor deze extra’s en worden goedbedoelde groei-initiatieven niet ten volle uitgerold.