Stuyts Accounting

Stuyts Accounting

Eén van onze klanten vertelde ons over de ISO-certificatie en de concrete voordelen daarvan. Hij bracht ons in contact met iemand die ons daarbij kon helpen. Zo kwamen we terecht bij alnus. Het begin van een vruchtbare samenwerking...

alnus begeleidde ons bij het behalen van een ISO 9001/2008-certificaat. Els woonde een tijdlang onze wekelijkse teamvergaderingen bij en observeerde onze werkwijze en interne procedures. Daarnaast nam ze persoonlijke interviews af van enkele medewerkers. Via deze praktische benadering kon alnus een aantal knelpunten identificeren. Op basis hiervan werkten we een aantal richtlijnen uit die zorgden voor een meer gestroomlijnde en coherentere werking. alnus maakte ons als organisatie veel bewuster van het belang van uniformiteit en continuïteit en wist dit op een praktische en persoonlijke manier te doen.

Met de hulp van alnus behaalden we effectief een ISO 9001/2008-certificaat, maar daar hield het verhaal niet op. alnus blijft op geregelde tijdstippen bij ons langskomen om voor de nodige opvolging te zorgen. Op ons verzoek vervult Els de rol van interne auditor die – naast de externe ISO-auditor – erop toeziet dat onze organisatie ook in de toekomst blijft voldoen aan de strenge ISO-normen.

2012
Kris Jonckheere

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Deze handige formule laat je toe om te reflecteren over je eigen betrouwbaarheidsquotiënt en op e

Breng polyvalentie in kaart
Maak het onmogelijk om fouten te maken

De waarderende aanpak is een methode die gericht gebruikt maakt van positieve ervaringen en voorb

Bereik meer met minder

Begrijpen wat de verandering betekent voor de medewerkers om hen optimaal te kunnen ondersteunen