Elisabeth Chocolatier

Elisabeth Chocolatier

Tijdens de coronaperiode viel onze belangrijkste doelgroep, toeristen, grotendeels weg. Hierdoor verloren we de pedalen. We misten focus en gingen alle richtingen uit. Dankzij de pragmatische aanpak van alnus slaagden we erin om ons vrij snel te heroriënteren.

Vanaf de eerste vergadering gaf Els ons praktisch toepasbaar advies. Ze polste van waar we komen en waar we als bedrijf naartoe willen. Met haar hulp maakten we een toekomstplan op met concrete actiepunten, die we in functie van de veranderende omstandigheden aanpasten. Door prioriteiten te stellen konden we onze focus opnieuw vasthouden en zelfs versterken. En dit was precies wat we nodig hadden om snel te schakelen en onze businessactiviteiten te heroriënteren.
Tegelijkertijd heeft Els ons ook begeleid om meer structuur te brengen in onze organisatie en onze budgetten goed in het oog te houden.

Els werkt heel doelgericht, is goed georganiseerd en altijd perfect voorbereid. Positief is dat ze hierbij kan putten uit haar ervaring met andere bedrijven. Dankzij haar uitgebreide professionele kennissenkring kan ze je bovendien in contact brengen met andere gedreven experts om nuttige informatie te verschaffen of een kritische blik te werpen op fronten waar Els minder kennis van heeft.

Dit traject heeft me vooral geleerd dat je als ondernemer altijd je focus moet bewaren, ook in moeilijke tijden. Ondertussen is onze samenwerking afgerond en loopt alles vlot. Maar van zodra we terug nood hebben aan een externe kijk, lijdt het geen twijfel dat ik Els zal bellen.

2022
Mireille Misseghers

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Analyseer problemen: bekijk oorzaken en gevolgen

De STAR-methode (Situatie-Taak-Actie-Resultaat) is een hulpmiddel om het gedrag van een kandidaat

Breng polyvalentie in kaart

Met deze praktische tool kan je in vrij korte tijd veel concrete ideeën genereren over hoe je voo

Help medewerkers om snel te beslissen

Begrijpen wat de verandering betekent voor de medewerkers om hen optimaal te kunnen ondersteunen