Wilfra Waregem

Wilfra Waregem

“Els stelt alles in vraag vanuit een onafhankelijke blik. Dat werkt heel verfrissend!”

We waren met Wilfra op korte termijn heel snel gegroeid. Misschien wel iets te snel, en daarom wou ik graag professioneel advies. Ik hoorde heel wat positieve ervaringen over Els en contacteerde haar.

Processen optimaliseren
Els startte met een organisatiescan en interviewde alle medewerkers. Wat vinden ze goed? Wat is hun visie? Hoe staan ze tegenover mij als zaakvoerder? Els waarschuwde me van in het begin dat de bevindingen confronterend konden zijn, maar we hebben er heel veel uitgehaald.
We zijn volop bezig met het optimaliseren van de processen in ons bedrijf. Soms zijn dat kleine dingen die een groot verschil maken in het comfort van het team. Els adviseerde ook grotere ingrepen, zoals de introductie van een ERP-systeem. De juiste opmerking op het juiste moment die bewijst dat Els een goed inzicht heeft.

Welgekomen klankbord
Als derde generatie in het familiebedrijf ben ik vandaag de enige zaakvoerder. Vroeger was mijn vader mijn klankbord, nu neemt Els die rol een stukje over. Het is tof om eens te kunnen pingpongen met iemand die niet elke dag in ons bedrijf zit.
Els zoekt altijd naar een compromis, maar ze windt er nooit doekjes om. Ze legt pijnpunten bloot en zegt waar het op staat. Dat helpt om prioriteiten te stellen en de dingen echt aan te pakken. Tijdens de opvolggesprekken is het altijd tof om te sparren over volgende stappen.

2024
STEPHEN FRAEYE

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Pak problemen aan in 7 stappen

De ‘empathy map’ helpt om inzichten te verwerven in de belevingswereld van je medewerkers.

Leren en aandacht voor leren zijn dé sleutel voor organisaties om flexibeler en wendbaarder te ku

De STAR-methode (Situatie-Taak-Actie-Resultaat) is een hulpmiddel om het gedrag van een kandidaat

Denk na over de arbeidsinhoud van jobs
Analyseer problemen: bekijk oorzaken en gevolgen