Ingenium

Ingenium

Als groeiende onderneming gingen we twee jaar geleden voor het eerst in zee met alnus om ons organogram en de bijhorende resultaatgerichte functiebeschrijvingen op punt te stellen. Aan de hand van vragen via enquêtes en persoonlijke interviews in alle lagen van de organisatie, bezorgde Els Maes ons een goede basisstructuur, waar we tot op de dag van vandaag zeer tevreden over zijn.

Recent hebben we opnieuw een beroep gedaan op alnus voor het stroomlijnen van de processen van onze ondersteunende diensten. De samenwerking verliep weer zeer vlot. Net als bij het vorige project, ging Els met iedereen rond de tafel zitten en legde ze uit waarom het van belang is om aanpassingen door te voeren. Zo voelen onze medewerkers zich duidelijk betrokken bij de opdrachten. Door haar enthousiaste aanpak weet ze zelfs mensen die niet echt openstaan voor verandering te motiveren. Els is absoluut geen theoretische consultant, ze gaat zeer praktisch te werk en houdt bovendien altijd rekening met de persoonlijkheden van iedere medewerker.

Als er in de toekomst bij Ingenium nieuwe projecten op til staan, zal Els de eerste persoon zijn waaraan we zullen denken om mee samen te werken. Bij Els weet je waar je aan toe bent, ze zegt het zoals het is en dat wordt door iedereen geapprecieerd, ongeacht welke rol binnen de organisatie men bekleedt.

2013
Ellen Dhaese

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Ikigai is een Japans concept dat staat voor 'de reden waarom jij 's ochtends je bed uitkomt'.

Maak een inspirerend toekomstverhaal
Bereik meer met minder
Stel vast welke krachten een verandering stimuleren of belemmeren

Een praktische tool om abstracte doelen te vertalen naar concrete resultaten.