Djar

djar

Als start-up zitten we volop in de groeifase. Mijn vennoot Alison en ikzelf beredderen voorlopig nog alles zelf, maar soms is het een zoektocht en voelen we nood aan een houvast. Deze vinden we nu bij alnus.

Zo’n half jaar geleden hebben we onze raad van advies ingeruild voor een professioneel klankbord.
Als sparringpartner biedt Els een grote toegevoegde waarde voor ons als start-up. Tijdens ons groeiproces komen we voor verschillende keuzes te staan, waar we goed moeten over nadenken. Op deze momenten is het fijn om een klankbord te hebben die bij jou past. En dat is zeker het geval met Els. We zitten regelmatig met haar samen om van gedachten te wisselen en ideeën af te toetsen. Ze helpt ons om meer inzicht te krijgen en de juiste stappen te zetten in onze verdere ontwikkeling. Verder begeleidt ze ons om structuur in ons bedrijf te brengen. Op deze manier verstevigen we stap voor stap onze fundamenten om verder te kunnen doorgroeien naar een scale-up.

Els fungeert niet alleen als luisterend oor, ze daagt ons ook uit met actiepunten waar wij concreet mee aan de slag moeten. Door deadlines te stellen zorgt ze er bovendien voor dat we de focus houden. Verder reikt ze de juiste tools aan op maat van onze specifieke behoeftes en situatie. Haar hands-on inbreng maakt ook dat we bepaalde issues sneller aanpakken.

Voor jonge ondernemers als wij kan ik de open houding van Els alleen maar aanraden. Ze is rustig, standvastig en positief ingesteld, waardoor ze de ideale persoon is om starters te begeleiden. Een ander pluspunt is dat ze kan putten uit haar ervaring en alle facetten van het bedrijfsleven kent.

2021
Danielle Verhulst

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Pak problemen aan in 7 stappen

De ‘empathy map’ helpt om inzichten te verwerven in de belevingswereld van je medewerkers.

Leren en aandacht voor leren zijn dé sleutel voor organisaties om flexibeler en wendbaarder te ku

De STAR-methode (Situatie-Taak-Actie-Resultaat) is een hulpmiddel om het gedrag van een kandidaat

Denk na over de arbeidsinhoud van jobs
Analyseer problemen: bekijk oorzaken en gevolgen