Gheeraert Transport

Gheeraert Transport

Via overnames zijn we ons transportbedrijf aan het uitbouwen tot een groep. Een groeitraject waarbij het belang van onze externe raad van advies niet te onderschatten valt. Al sinds de eerste overname in 2016 klankborden we viermaal per jaar met drie onafhankelijke experten, waaronder Els Maes.

Deze adviesleden zijn niet alleen een luisterend oor, maar denken ook mee over de financiële en strategische vraagstukken waar we voor staan. Vanuit hun expertise adviseren ze ons over de mogelijke aanpak en implementatie ervan. Dat zet ons aan het denken, verruimt onze blik en stimuleert ons om aan de slag te gaan, zodat we onze doelen kunnen bereiken.

De inbreng van elk van de leden is afhankelijk van het thema dat we aansnijden. Els geeft ons vooral input op organisatorisch en procesmatig vlak. De snelle evolutie maakt dat de structuur van ons transportbedrijf voortdurend verandert. Els heeft een klare kijk op de zaken en deelt haar kennis en best practices zonder opdringerig te zijn. Ze reikt ons ook tools aan om de zaken te kunnen visualiseren. Dat schept klaarheid en zorgt ervoor dat alles makkelijker te implementeren is. Zo hebben we ons organigram en onze bedrijfsprocessen volledig in kaart gebracht.

Els is een vrouw van weinig woorden maar als ze iets zegt, slaat ze de spijker op de kop. Ook buiten de raad van advies blijft ze begaan met ons transportbedrijf. Af en toe stuurt ze ons interessante artikels toe, die we dan kort bespreken tijdens een volgende bijeenkomst.

We zijn zeer tevreden dat we een raad van advies hebben opgericht. Zonder begeleiding van onze raad van advies zouden we vandaag niet staan waar we staan. Dankzij hen slagen we erin om de zaken vanuit een helikopterview te bekijken en dat is een absolute meerwaarde!

2020
Stijn Gheeraert

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Leer uit ervaringen

Ikigai is een Japans concept dat staat voor 'de reden waarom jij 's ochtends je bed uitkomt'.

De waarderende aanpak is een methode die gericht gebruikt maakt van positieve ervaringen en voorb

De ‘empathy map’ helpt om inzichten te verwerven in de belevingswereld van je medewerkers.

Meet het potentieel succes van een project

Haal het beste uit jouw organisatie