Crivits & Persyn Advocaten

Crivits & Persyn Advocaten

Binnen Crivits & Persyn zijn we sterk in het bedenken van plannen en acties om ons te manifesteren, maar het schort te veel aan de daadwerkelijke uitvoering ervan. Om de kloof tussen strategie en uitvoering te overbruggen, lieten we ons begeleiden door alnus.

Tijdens de voorbereidende gesprekken met verschillende vennoten verzamelde Els heel wat informatie over het reilen en zeilen in ons 35-koppig kantoor. Het is opmerkelijk hoe snel ze onze bedrijfscultuur aanvoelde en kon bevatten wat er leeft en nodig is.

Aan de hand van eenvoudige oefeningen heeft Els de vennoten van ons kantoor geleerd dat acties plannen én uitvoeren niet per se moeilijk of vervelend hoeft te zijn, en dat er geen reden is om ze al te vaak te laten wegdeemsteren. Verder hebben we samen met Els onze kernwaarden opnieuw onder de loep genomen. Daarna zijn we tijdens drie korte maar zeer efficiënte workshops met alle kantoorgenoten aan de slag gegaan om deze te evalueren en opnieuw nadrukkelijk te verinnerlijken. De workshops werden door iedereen erg gesmaakt.

Ik zou Els in één woord omschrijven als zorgzaam. Dat merk je ook aan haar low profile aanpak. Ze situeert de kern van het probleem zonder het zelf echt uit te spreken, maar laat je zelf nadenken, aanvoelen en uitspreken wat er gaande is. Deze manier van werken ligt mij wel. Dat maakt dat ik ook in de toekomst graag een beroep op haar doe als klankbord om ad hoc zaken af te toetsen.

2023
Alex De Visscher

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus

Wil je weten welke groeibooster jouw bedrijf het meeste kan laten groeien?

Contact

+32 470 824 666

els.maes@alnus.be

LinkedIn

Els Maes, de stuwende kracht achter alnus 2

Tools

Deze handige formule laat je toe om te reflecteren over je eigen betrouwbaarheidsquotiënt en op e

Breng polyvalentie in kaart
Maak het onmogelijk om fouten te maken

De waarderende aanpak is een methode die gericht gebruikt maakt van positieve ervaringen en voorb

Bereik meer met minder

Begrijpen wat de verandering betekent voor de medewerkers om hen optimaal te kunnen ondersteunen